Qui som

La Residència El Serrat va iniciar la seva activitat el juny del 2002, amb l’objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran. Blanca Buendía, psicòloga especialitzada en psicogeriatria, dirigeix un equip professional jove, dinàmic, i amb molta il·lusió per tenir cura dels nostres residents, amb un tracte humà i proper. Es tracta de molt més que no pas de satisfer les necessitats bàsiques de les persones grans: és saber escoltar-les, comprendre-les, i potenciar la seva autoestima.

Les instal·lacions estan dissenyades per a donar el màxim benestar i seguretat als nostres residents. A més de complir tots els requisits que exigeix la normativa vigent, la Residència El Serrat està pensada per a ser un entorn càlid i familiar, amb un tracte personal i de màxima qualitat.

La residència és a Vacarisses, dins del Parc Natural de la Serra de l’Obac. L’edifici és envoltat de mil metres de jardí. Totes les habitacions són exteriors i disposen de terrassa amb vistes al bosc. Les instal·lacions estan construïdes per a una total accessibilitat. La cuina és pròpia, cosa que assegura que els menús s’adaptin a les diferents necessitats de cada persona. El centre compta amb un gimnàs especialment equipat per a la rehabilitació i l’estimulació dels residents.

Es fan diferents activitats diàries per a l’esbarjo i l’exercitació de les persones grans, com ara manualitats, tallers de memòria, ludoteràpia, i psicomotricitat. Disposem a més de biblioteca, revistes, i diaris.