Millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran

La Residència El Serrat va iniciar la seva activitat l’any 2002, amb l’objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida de la nostra gent gran. Blanca Buendía, psicòloga especialitzada en psicogeriatria, dirigeix un equip professional jove, dinàmic, i amb molta il·lusió per tenir cura dels nostres residents, amb un tracte humà i proper.

La nostra filosofia

La filosofia del centre va molt més enllà de satisfer les necessitats bàsiques de les persones grans. Treballem cada dia per proporcionar-los un entorn segur i confortable, un tracte personal, familiar i individualitzat. Es tracta escoltar-les, comprendre-les, i potenciar la seva autoestima

Residència El Serrat habitació individual

Pensada per a ser un entorn càlid i familiar

Les instal·lacions estan dissenyades per a donar el màxim benestar i seguretat als nostres residents. La Residència El Serrat està pensada per a ser un entorn càlid i familiar, amb especial cura pels detalls. L’edifici és totalment accessible, i es distribueix en una planta baixa amb sala d’estar, menjador i gimnàs, i dues plantes amb habitacions dobles i individuals, totes elles amb balcó o terrassa i vistes a la muntanya. Alguns dels dormitoris disposen també de bany propi i televisor.

L’edifici està envoltat per mil metres quadrats de jardí.

Scroll to Top