Serveis

La residència està formada per un equip professional qualificat i amb experiència, centrat en el benestar dels nostres residents.

Auxiliars d’infermeria

Auxiliars d’infermeria i geriatria, que acompanyen i atenen totes les necessitats de la vida diària de les persones que viuen a la residència.

Servei mèdic

Servei mèdic setmanal, que fa la funció de medicina de família, i s’encarrega del seguiment habitual de la salut dels residents.

Infermeria

Infermeria, de dilluns a dissabte, que presta una atenció sanitària immediata i personalitzada

Teràpia ocupacional

Teràpia ocupacional, de dilluns a divendres, en torn de matí i tarda,  centrada a oferir activitats adaptades als  gustos i capacitats de cada resident. Manualitats, tallers de lectura, escriptura, càlcul o musicoteràpia, entre d’altres.

Seguiment psicològic

Seguiment psicològic diari, dirigit a mantenir les capacitats cognitives, a més de donar suport emocional. El servei ofereix també suport psicològic i orientació als familiars.

Assessorament i informació

Assessorament i informació a les famílies. La treballadora social ofereix orientació en temes administratius i gestió d’ajuts.

Fisioterapeuta

Fisioterapeuta, de dilluns a divendres. Fem sessions col·lectives de gimnàs, amb l’objectiu de mantenir la tonificació muscular i articular. A més, es fan també programes individuals de rehabilitació i mobilització.

Cuina pròpia

És important que, a més de sana i equilibrada, la dieta sigui variada, saborosa i s’adapti a les peculiaritats de cada usuari. Les nostres cuineres elaboren menús amb productes de qualitat, tot cuidant el sabor i els detalls.

Serveis complementaris

Com a serveis complementaris, oferim perruqueria setmanalment, i podologia un cop al mes.

Scroll to Top